Gas en Water

Uw gas- en watervoorzieningen zijn van essentieel belang voor uw wooncomfort. We kunnen ons in deze moderne tijd nauwelijks nog voorstellen dat we het zonder zouden moeten stellen! Romijn Installatietechniek is hét adres voor betrouwbare gas- en waterinstallaties in Stroe en omstreken.

Aanleg en vervanging gas- en waterleidingen

Het aanleggen van gas- en waterleidingen in nieuwbouwwoningen is routinewerk voor onze specialisten. Uiteraard kunnen wij ook gas- en waterleidingen vervangen of uitbreiden wanneer dit gewenst is, bijvoorbeeld bij renovaties. Heeft u een verbouwing in de planning staan waarbij de gas- en waterleidingen wellicht omgelegd moeten worden? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden, om zo tot een ideale oplossing te komen.

Controle, onderhoud en reparaties

Behalve voor het aanleggen en vervangen van gas- en waterleidingen kunt u ook bij ons terecht voor controle, onderhoud en reparaties aan bovengenoemde. Het is zowel voor uw wooncomfort als voor de veiligheid van essentieel belang dat de betreffende installaties regelmatig worden nagekeken. In het geval van een defect of lekkage is het zaak dat dit zo spoedig mogelijk verholpen wordt; neemt u in dat geval telefonisch contact met ons op, zodat wij u sneller van dienst kunnen zijn.


Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten met betrekking tot gas en water, neemt u dan gerust contact met ons op. Romijn Installatietechniek is telefonisch bereikbaar op nummer 06 1140 5526. U kunt ook een mailtje sturen naar [email protected]. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen!